Numri juaj Telekom, ju siguron edhe shërbim shëndetësor Falas në partneritet me spitalet më të mira private në vend.

Thjesht duke u regjistruar në programin ONE LIFE, ju përfitoni vizita mjekësore dhe kontroll komplet falas.

Si të regjistrohem?

Nëse jeni klient Telekom

Vizitoni dyqanet e Telekom për t'u regjistruar, falas.
Regjistrimi kryhet vetëm një herë.

Nëse nuk jeni klient Telekom

Eja në Telekom (ose pajisuni me një numër të ri), dhe menjëherë mund të regjistroheni në program.

Përfitoni edhe ofertën e mirëseardhjes për klientët e rinj.

Çfarë ofron programi shëndetësor ONE LIFE

Paketa silver

Ofrohet me rezervim ose në raste emergjence, vizitat me mjekun:
 • Kardiolog

 • Ortoped

 • Kirurg

 • Obstetër-Gjinekolog

 • Pediatër

 • ORL

 • Patolog

 •  

 •  
   

Për rastet e urgjencave mjekësore ofrohen vizita me mjekët specialistë
Kardiolog, Kirurg, Obstetër-Gjinekolog, Pediatër, Patolog.

Paketa gold

Ofrohet me rezervim
kontroll shëndetësor komplet.
 • Analiza gjaku komplet

 • Urinë komplet

 • Sedimenti eritrocitar

 • Glicemia

 • Kolesteroli

 • Trigliceridet

 • EKG

 • Konsultë patologu

 • Kontroll dentar dhe pastrim gurëzash

Këtë paketë e përfitoni një herë në vit.

Me ONE LIFE, jo vetëm të shëndetshëm, por edhe të bukur.

Numri juaj Telekom ju siguron ulje dhe shërbime estetike dhe SPA falas në qendrat më të mira në Shqipëri.

 • Klinka estetike SHINE

  – 20% ulje (+ shërbime të caktuara falas)

 • Klinika estetike VIVIA

  – 20% ulje, vizitë falas dhe kontroll komplet të llojit të lëkurës, 10% ulje për ndërhyrje kirurgjikale

 • NOBIS SPA

  – 20%, hyrje falas në SPA (+ shërbime të caktuara falas)

 • LUNA PIENA SPA

  - 30% ulje, hyrje falas në SPA, masazh 30 minuta falas

Ulja përfitohet pa limit me paketën Silver. Shërbimet estetike falas ndryshojnë sipas çdo qendre estetike, dhe përfitohen vetëm njëherë

Përfitime shtesë nëse keni aktive një nga paketat ONE LIFE Silver ose Gold

10% ULJE
PËR Shërbime
me hospitalizim
(me shtrim)
20% ULJE
PËR Shërbime
ambulatorike
(pa shtrim)

1) vizitat me specialistët

2) analiza laboratorike

Si e përfitoj programiN shëndetësor ONE LIFE?

KLIENTËT ME PARAPAGESË

Përfitoni Paketën e shëndetit SILVER duke u regjistruar falas në programin shëndetësor ONE LIFE në dyqanet Telekom. Më pas kryeni një rimbushje prej 1,000 lekë. Menjëherë ju keni të drejtë të kryeni vizita mjekësore pa limit deri në fund të muajit pasardhës.Vlera e rimbushjes nuk preket, dhe ju mund ta përdorini për të aktivizuar paketat e Telekom. Sa herë ju kryeni rimbushje, rinovohet me të njëjtin afat edhe periudha gjatë së cilës përfitoni vizitat

Përfitoni Paketën e shëndetit GOLD duke u regjistruar falas në programin shëndetësor ONE LIFE në dyqanet Telekom dhe kryeni një rimbushje prej 1,000 lekë për tre muaj rresht. Menjëherë ju keni të drejtë të përfitoni nga paketa GOLD për kontrollin tuaj vjetor. Vlera e rimbushjes nuk preket, dhe ju mund ta përdorni për të aktivizuar paketat e Telekom.

KLIENTËT BIZNES

Tashmë edhe klientët Telekom Business mund të përfitojnë nga programi ONE LIFE. Një mundësi unike për të dhënë përfitime konkrete për punonjësit tuaj dhe rritur produktivitetin, pa kosto shtesë për ju.

Për më shumë informacion kontaktoni agjentin tuaj Telekom, ose na shkruani tek: business_contact@telekom.com.al

Më shumë për ONE LIFE për Biznesin.

KLIENTËT ME KONTRATË

Pas regjistrimit në programin shëndetësor ONE LIFE në dyqanet Telekom, të gjithë klientët me kontratë me planet SMART, përfitojnë automatikisht shërbimin e paketave SILVER dhe GOLD.

Nëse nuk i përkisni planeve tarifore SMART, ju ftojmë të bëni rinovimin e kontratës suaj në një nga planet tarifore SMART pranë dyqaneve TELEKOM dhe automatikisht përfitoni paketat si më sipër.

One Family

Nëse ju jeni “krijues” i grupit ONE Family ju përfitoni menjëherë dhe falas të dyja paketat.

Por mund të regjistroni edhe të gjithë anëtarët e grupit tuaj OneFamily për të përfituar paketat SILVER pa limit dhe GOLD një herë në vit. Tarifa shtesë mujore për këtë shërbim është 490 lekë.

Si tË reZERVOJ?

Pasi të jeni regjistuar në ONE LIFE dhe të keni përfituar paketat Silver ose Gold, ju duhet të rezervoni vizitën ose kontrollin tuaj.

 • Telefononi FALAS në numrin 142.
 • Stafi i Telekom Albania do të bëjë lidhjen me spitalin privat përkatës për të caktuar ditën dhe orën.
 • Ju do të telefonoheni për t’ju konfirmuar datën dhe orën.
 • Rezervoni sa mË shpejt dhe planifikoni kontrollin tuaj në kohë!

Kush janë qendrat mjekësore që ofrojnë shërbimin?

Telekom Albania bashkëpunon me qendra mjekësore profesionale në qytetet kryesore të vendit për të ofruar shërbimin më cilësor. Telefononi në 142 për t’u njohur me qendrën mjekësore partnere, më pranë vendbanimit tuaj si dhe llojin e shërbimeve që ofron.

TIRANË FIER KORÇË POGRADEC VLORË

Spitali
Hygeia

Qendra
Mjekësore
Bylis DC

Klinika
Kristi

Klinika
Kristi

Qendra
Mjekësore
Bakaj

Spitali
Amerikan

Spitali
Amerikan

Qendra
Mjekësore
BioTest

Qendra
Mjekësore
BioTest

Poliklinika
Doctors
Hospital

DURRËS LUSHNJË ELBASAN SARANDË

Spitali
Amerikan

Klinika
Harrison
Klinika
Harrison

Klinika
Steja

SHKODËR BERAT GJIROKASTËR LAÇ

Klinika
Italmedica

Klinika
Aks

Klinika
“DR. ALTINI”

Klinika
Megam

 • TIRANË
 • Spitali Hygeia

 • Spitali Amerikan

 • Poliklinika Doctors Hospital

 • DURRËS
 • Spitali Amerikan

 • VLORË
 • Klinika Mjekësore Bakaj

 • FIER
 • Spitali Amerikan

 • Qendra Mjekësore Bylis DC

 • KORÇË
 • Klinika Kristi

 • Qendra Mjekësore BioTest

 • POGRADEC
 • Klinika Kristi

 • Qendra Mjekësore BioTest

 • LUSHNJE
 • Klinika Harrison

 • ELBASAN
 • Klinika Harrison

 • SHKODËR
 • Klinika Italmedica

 • BERAT
 • Klinika Aks

 • SARANDË
 • Klinika STEJA

 • LAÇ
 • Klinika MEGAM

 • GJIROKASTËR
 • Klinika “DR. ALTINI”

Shënim: Ju duhet të keni me vete ID-në tuaj në momentin e paraqitjes në një nga qendrat mjekësore.

PYETJE TË SHPESHTA

 • Çfarë është ONE LIFE?

  “ONE LIFE” është programi i ri shëndetësor nga Telekom në bashkëpunim me Spitalin Hygeia, Spitalin Amerikan dhe klinika të tjera të specializuara në qytetet kryesore. Të gjithë klientët Telekom me parapagesë dhe me kontratë SMART përfitojnë vizita mjekësore falas pa limit dhe një grup analizash mjekësore vjetore, nëpërmjet paketave Silver dhe Gold. Gjithashtu, për të gjithë klientët që kanë formuar grupin One Family përfitojnë programin shëndetësor për vete dhe gjithë anëtarët e familjes, me një tarifë mujore fikse prej 490 lekësh.

 • Si mund ta përfitoj programin shëndetësor ONE LIFE?

  Programin shëndetësor “ONE LIFE” mund ta përfitoni duke u regjistruar në çdo dyqan Telekom ku dhe do të informoheni për kushtet e përfitimit.

 • Çfarë ofrojnë paketat Silver dhe Gold?

  PAKETA SILVER ofron vizita pa limit me mjekët: Patolog, Ortopedë, Kirurgë, Obsteter- Gjinekolog, Pediatër, Kardiolog, ORL, Këto vizita kryhen me prenotim paraprak duke telefonuar falas në numrin 142. Në rast Urgjence mjekesore mund të paraqiteni direkt në spitalin Hygeia Tirane dhe spitalin Amerikan dhe të përfitoni falas vizitat me mjekët specialistë: Patolog, Kirurg, Obstetër-Gjinekolog, Kardiolog, Pediatër. Klientët me parapagesë, pasi kanë kryer falas regjistrimin në programin shëndetësor ONE LIFE në dyqanet Telekom, duhet të kryejnë një rimbushje prej 1,000 lekë. Vlera e rimbushjes nuk preket, dhe ju mund ta përdorini për të aktivizuar paketat e Telekom. Menjëherë ju keni të drejtë të kryeni vizita mjekësore deri në fund të muajit pasardhës. Klientët me kontratë në planet SMART dhe One Family e përfitojnë paketën Silver menjëherë sapo të kryejnë regjistrimin. PAKETA GOLD ofron një grup analizash mjekësore si: Analizat e Gjakut komplet, Kolesterolit, Glicemisë, EKG, Sediment, Glicemia, Urine Komplet, Trigliceridet, Konsulte Patologu, Kontroll Dentar dhe pastrim gurëzash FALAS. Kjo paketë përfitohet një herë në vit. Klientët me parapagesë e përfitojnë këtë paketë duke rimbushur vetëm 1,000 lekë 3 muaj rresht. Klientët me kontratë SMART e përfitojnë menjëherë paketën pasi të kenë kryer regjistrimin në programin shëndetësor ONE LIFE.

 • Si bëhet Regjistrimi në programin shëndetësor ONE LIFE?

  Nëse jeni klient TELEKOM:
  - Vizitoni dyqanet e Telekom, per tú regjistruar , falas. Regjistrimi kryhet vetëm një herë.
  Nëse nuk jeni klient Telekom:
  - Sillni numrin tuaj në Telekom (ose pajisuni me një numër të ri), dhe menjëherë mund të regjistroheni në program (menjëherë përfitoni edhe nga oferta për klientët e rinj)

 • Si të kryeni prenotimin e vizitave apo analizave mjekësore që keni përfituar?

  Telefononi në numrin 142 për të prenotuar vizitën tuaj. Stafi i Telekom Albania do të bëjë lidhjen me spitalet private për të caktuar ditën dhe orën. Prenotimi mund të kryhet në çast ose brenda 24 orëve nga telefonata juaj. Ju do të telefonoheni për t’ju informuar mbi datën dhe orën e caktuar.

 • Jam klient me parapagesë. Si e përfitoj shërbimin?

  Përfitoni Paketën e shëndetit SILVER duke u regjistruar falas në programin shëndetësor ONE LIFE në dyqanet Telekom. Më pas kryeni një rimbushje prej 1,000 lekë. Menjëherë ju keni të drejtë të kryeni vizita mjekësore pa limit deri në fund të muajit pasardhës.Vlera e rimbushjes nuk preket, dhe ju mund ta përdorini për të aktivizuar paketat e Telekom. Sa herë ju kryeni rimbushje, rinovohet me të njëjtin afat edhe periudha gjatë së cilës përfitoni vizitat. Përfitoni Paketën e shëndetit “GOLD” duke u regjistruar falas në programin shëndetësor ONE LIFE në dyqanet Telekom dhe kryeni një rimbushje prej 1,000 lekë për tre muaj rresht. Menjëherë ju keni të drejtë të përfitoni nga paketa GOLD për kontrollin tuaj vjetor. Vlera e rimbushjes nuk preket, dhe ju mund ta përdorini për të aktivizuar paketat e Telekom. Jam klient me kontratë. Si e përfitoj shërbimin? Pas regjistrimit në programin shëndetësor ONE LIFE në dyqanet Telekom, të gjithë klientët me kontratë “SMART M, L ose XL”, përfitojnë automatikisht shërbimin e paketave SILVER dhe GOLD. Nëse nuk i përkisni planeve tarifore SMART, ju ftojmë të bëni rinovimin e kontratës suaj në një nga planet tarifor SMART pranë dyqaneve TELEKOM dhe automatikisht përfitoni paketat si më sipër.

 • Nëse kam përfituar paketën SILVER, mund të përfitoj vizita me pediatrin për gjithë fëmijët e mi?

  Nëse prindi ka përfituar paketën SILVER, atëherë ka mundësi të transferojë vizitën e pediatrit të paketës SILVER tek fëmija i cili nuk ka në përdorim një numër celular (fëmija nën moshën 10 vjeç). Në rastin kur familja ka më shumë se një fëmijë ( 2 apo 3 ), secili fëmijë nuk do të kryejë më shumë se një vizitë në muaj.

 • A duhet të paguaj për vizitën mjekësore?

  Ju nuk do të paguani për vizitat tuaja të përfshira në paketën SILVER dhe ato në paketën GOLD.

 • Nuk jetoj në Tiranë. Ku mund ta marr shërbimin?

  Telekom Albania bashkëpunon me qendra mjekësore profesionale në qytetet kryesore të vendit për të ofruar shërbimin më cilesor.Telefononi në 142 për t’u njohur me qendrën mjekësore partnere, më pranë vendbanimit tuaj si dhe llojin e shërbimeve që ofron.

 • Si mund të përfitoj 10 dhe 20% ulje?

  Nëse keni përfituar paketën Silver dhe mjeku përkatës ju ka rekomanduar për një vizitë shtesë, atëherë ju përfitoni 10% ose 20% ulje, në varësi të shërbimit mjekësor që do të kryheni. 20% zbritje për shërbime ambulatorike (pa shtrim):
  Vizita me specialistët (hematolog, pneumolog, endokrinolog, dermatolog, etj)
  Analiza laboratorike: mikrobiologjike dhe biokimike
  Ekzaminimet imazherike: eko, grafi, skaner, rezonance
  10% zbrijte për:
  Shërbime me hospitalizim (me shtrim): duke përjashtuar materiale të veçanta & medikamente.
  *Zbritjet e shpjeguara më sipër do të përfitohen nëse rekomandohen nga mjeku gjatë vizitave / ekzaminimeve te kryera në paketat Silver dhe Gold.

 • Për sa kohë përfitoj 10% dhe 20% ulje?

  10% dhe 20 % ulje përfitohet për aq kohë sa është e vlefshme paketa SILVER ose paketa GOLD.

 • Sa kohë kam në dispozicion për të rezervuar vizitën mjekësore të paketës SILVER?

  Koha në dispozicion për të rezervuar vizitën është deri në përfundim të vlefshmërisë së paketës SILVER. (paketa silver është e vlefshme nga momenti i rimbushjes deri në fund të muajit pasardhës).

 • Sa kohë kam në dispozicion për të rezervuar analizat dhe kontrollet shëndetësore të paketës GOLD?

  Koha në dispozicion për të rezervuar analizat dhe kontrollet mjekësore është brenda 12 muajve pasi është kryer regjistrimi dhe pas 3 rimbushjeve të njëpasnjëshme për 3 muaj rresht. (nëse regjistrimi kryhet në Shtator 2016 dhe paketa GOLD me 3 rimbushje rresht për 3 muaj është përfituar në Janar 2017, koha për të rezervuar analizat dhe kontrollet është deri në Shtator 2017).

 • Cfarë të bëj nëse më ka skaduar Silver?

  Nëse paketa SILVER ka skaduar, ju duhet të kryeni një rimbushje tjetër prej 1.000 lekë.

 • Kur mund të rezervoj vizitat/kontrollet?

  Telefononi falas numrin 142. Rezervimet e orareve për paketën SILVER dhe GOLD janë nga e Hëna në të Premte, ora 9:00 – 21:00. Ju mund të merrni informacion të përgjithshëm mbi shërbimin shëndetësor ONE LIFE 24 orë, çdo ditë.

 • Mund të përfitoj Gold nëse bëj 3 rimbushje menjëherë?

  Jo, paketa GOLD përfitohet vetëm nëse bëni 3 rimbushje për 3 muaj kalenderike rresht. (1 rimbushje në muaj, për 3 muaj rresht).

 • Sa vizita mund të bëj me paketën Silver?

  Pa limit, me të njëjtin ose specialist të ndryshëm për sa kohë është e vlefshme paketa).

 • Përfitoj Gold nëse i kam përdorur vizitat në paketat Silver të mëparshme?

  Ju përfitoni paketën Gold edhe nëse i keni përdorur vizitat e paketës SILVER. Mjafton të kryeni 1 rimbushje në muaj për 3 muaj rresht.

 • Po regjistrohem po dua ta përdor vizitën për nënën/babain që ka nevoja mjekësore. Mundem?

  Jo. Nëse janë mbi 18 vjeç duhet të regjistrohen me kartën e tyre të identitetit dhe SIM kartën (numrin) e tyre.

 • Mund ta përdor paketën Silver ose Gold për fëmijët e mi?

  Po, nëse fëmija është nën 10 vjeç, ju duhet të paraqisni dokumetin tuaj të identifikimit dhe çertifikatën familjare.